BabyCap спрей за млечни корички

BabyCap спрей за премахване на млечни корички с витамин E

спрей за премахване на крусти

Действа непосредствено върху причините на млечни корички. 100% натурални съставки – масло от европейска маслина, Скавалан и витамин Е. Тройно действие на съставките – ускорява премахването на млечните корички, омекотявайки епидермиса, успокоява раздразненията, възстановявайки хидролипидната бариера на кожата. Витамин Е регенерира и ускорява процеса на обновяване на кожата.

Какво представляват млечните корички?

Млечните корички при новоредените са познати още като крусти или бебешка кел. Крустите най-често се появяват около и върху фонтанелата както и по останалата част на бебешкия скалп. Те представляват люспести корички, които могат да бъдат жълтеникави, оранжеви или тъмнокафяви на цвят като с времето е възможно да станат по-твърди и одебелени. Появата на млечните корички се предизвиква от прекомерното производство на себум, отделящ се от мастните жлези на скалпа. Бебешката кел всъщност се класифицира като кожно раздразнение, а не като заболяване или здравословен проблем.

Има случаи, когато крустите се разпространяват и извън скалпа – по веждите, челото или около ушите, а понякога бебешката кел може да е предпоставка и за поява на себореен дематит или друга екзема.

Как да премахнем бебешките крусти?

Важно е да се знае, че млечните корички не трябва да се белят и да се правят опити за отстраняването им чрез натиск или търкане на скалпа. Това може да доведе до разраняване, кървене или инфекция на засегнатото място. За отстраняването на крустите използвайте BabyCap спрей за млечни корички, който е подходящ за бебета от първия ден.

Чрез впръскване, нанесете върху изменената кожа на главата и деликатно втриите продукта (прилага се преди къпане на бебето), като го оставите да подейства около 5-10 минути, след което преминете към измиване както обикновено. Прилагайте до пълното елиминиране на млечните корички.

Предимства на BabyCap спрей за отстраняване на млечни корички

  • Подходящ за бебета от първия ден.
  • Действа непосредствено върху причините на млечни корички.
  • 100% натурални съставки – масло от европейска маслина, Скавалан и витамин Е.
  • Тройно действие на съставките – ускорява премахването на млечните корички, омекотявайки епидермиса, успокоява раздразненията, възстановявайки хидролипидната бариера на кожата, витамин Е регенерира и ускорява процеса на обновяване на кожата.
  • Без консерванти, без оцветители, без парабени, неутрално pH.

Препоръчва се от дерматолози, неонатолози и педиатри.

Премахване на млечни корички

*Всички продукти на CapeyPharma® могат да бъдат закупени в аптеките.