Мултивитамини Milian

Milian Мултивитамини
Витамините B, C, ниацинът и биотинът допринасят за нормалното функциониране на нервната система и за поддържането на психичното здраве. Витамините B6, B12 и C помагат за нормалното функциониране на имунната система и заедно с ниацина и пантотеновата киселина допринасят за нормалния енергиен метаболизъм и намаляват умората и изтощението. Витамините B2, C и E имат роля в защитата на клетките срещу оксидативния стрес. Витамин А спомага за добро зрение. Витамин B2, ниацина и биотина допринасят за поддържането здравето на кожата и лигавиците. Витамин B12, заедно с фолиевата киселина, допринася за образуването на червени кръвни клетки и клетъчното делене, а витамин K участва в нормалното кръвосъсирване. Фолиевата киселина има роля в растежа на майчината тъкан по време на бременност. Витамин C допринася за нормалното образуване на колаген, за нормално функциониране на кожата, съдовете, венците, зъбите, сухожилията и костната система. Витамин D3 има роля в поддържането на нормалните нива на калций в кръвта. Допринася за нормалното усвояване и използване на калция и фосфора и поддържа здравето на костната система и на зъбите.

Магнезий B6 Milian

Milian Магнезий B6
Магнезият и Витамин B6 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и за поддържането на психичното здраве. Участват в нормалния енергиен метаболизъм и намаляват умората и изтощението. Магнезият допринася за нормалното функциониране на мускулната система, за поддържане на здравето на костната система и зъбите. Участва в нормалния протеинов синтез и в клетъчното делене. Допринася за електролитния баланс. Витамин B6 допринася за нормалното функциониране на имунната система. Участва в нормалното образуване на червени кръвни клетки, в нормалния метаболизъм на протеините, на гликогена и на хомоцистеина. Допринася за регулирането на хормоналната дейност и на нормалния синтез на цистеин.

Витамин C Milian

Milian - Витамин C

Витамин C от серията Milian помага да се поддържа нормалното функциониране на имунната система по време на физическо натоварване и след това. Спомага за нормалния енергиен метаболизъм. Помага за намаляване на умората и изтощението. Участва в нормалното образуване на колаген, за нормалното функциониране на кръвоносните съдове, костите, лигаментите, кожата, венците и зъбите. Допринася за нормалното функциониране на нервната система и за поддържането на психичното здраве. Има роля в защитата на клетките срещу оксидативен стрес. Витамин C увеличава усвояването на желязо.

хранителни добавки Milian

*Всички продукти на CapeyPharma® могат да бъдат закупени в аптеките.